Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Liikunnanohjaajat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukola Omodona

Bukola Omodona on suomalais-nigerialainen ammattilaisjuoksija Nigeriasta, Länsi-Afrikasta. Hän on kilpaillut huippu-urheilijoita vastaan ja hän on myös voittanut nasten alle 18-vuotiaiden mestaruuden 1999. Hän on kilpaillut sekä Nigerian, että Suomen kansallisissa kilpailuissa. Vuonna 2005 hän saapui Suomeen kilpailemaan Summer Gamesiin.  

                Vuonna 2006 hän opiskeli Geronomiksi Suomessa                 Ammattikorkeakoulu Arcadassa ja valmistui vuonna 2011.       

Tällä hetkellä Bukola käyttää hänen koulutus- ja urheilutaustaansa rohkaisemaan, motivoimaan ja kehittämään muita henkilöitä, jotka haluavat päästä hyvään kuntoon ja pysyä terveellisenä hänen liikunnallisten harjoitteiden kautta. Hän on kokenut ammattilainen ja hänen asiakkaat ovat vaihdelleet vauvasta vaariin. Hän työskentelee Monaliiku ry:n Elämäni Kunnossa- hankkeessa, auttaen osallistujia saavuttamaan omia liikunnallisia tavoitteitaan.    

Bukolan motivaatio ja omistautuminen nähdään hänen rakkaudessa hanketta kohtaan ja hänet tunnetaan taktisesta lauseesta: “Ota sun tavarat mukaan”. Hän on ystävällinen, keskittynyt ja valmis oppimaan uutta sekä kehittämään omia taitojaan. Hän kunnioittaa jokaisen kulttuuria ja arvoja. 

Hän asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Suomessa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayisat Yusuf-Aromire

Ayisat Yusuf-Aromire on Nigerian-Suomalainen entinen ammattijalkapallon pelaaja. Ayisat on monipuolinen pelaaja. Hän aloitti jalkapallouransa pelaamalla Nigeriassa jalkopalloseuroissa, kuten Delta Queen ja Capital Queen. Siitä lähtien hänellä on ollut intohimoinen lajia kohtaan. 

Hänen jalkapallo uran aikana, hän pelasi Nigerian naisten maajoukkueessa 19 Maailman Cup, Kanadassa vuonna 2002, All African Games (kultaa) vuonna 2003, Maailman Cup Thaimaassa vuonna 2004, African Cup of Nations in South Africa (kultaa) vuonna 2004, All African Games Algeriassa (kultaa) vuonna 2007, Senioreiden FIFA World Cup Kiinassa vuonna 2007 sekä naisten Olympialaisissa Beijing, Kiinassa vuonna 2008. 

Hän on myös pelannut jalkapalloa ammattilaisena Suomessa ja Ruotsissa. Hänellä on pätevyys toimia valmentajana ja ohjaajana. Hän valmentaa jalkapalloa FC Pohussa ja GPS Unitedissa Helsingissä. Hän on myös Monaliikun naisten jalkapallojoukkueen valmentaja. Ayisat on FARE-verkoston hallituksen jäsen. 

Hän on aktiivinen tukija ja aktivisti urheiluun ja integraatioon liittyvistä aktiviteeteistä. Ayisat työskentelee Monaliiku ry:n Elämäni Kunnossa- projektissa, auttaen osallistujia sitoutumaan terveelliseen elämäntapaan ja hyvinvointiin. Hän on hauska ja rauhallinen ja hänen leikkisä luonteen ansiosta osallistujien on helppo olla mukana. Hänet tunnetaan slogaanista: ”Makkara pois”. Ayisat on ahkera, maltillinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilö.

Hän asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Suomessa.