Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mitä on MOTIVAATIO?

Lisätty 23.02.2017

 Motivaatio on määritelty Wikipediassa sanalla käyttövoima (halu). 

Se siis tarkoittaa sisäistä tilaa, jossa on myötämielinen toimimaan jollain tietyllä tavalla ja ottamaan vastuuta siitä toiminnasta. Se on syvää luonnollista sisäistä halua tehdä ja toimia kitkattomasti itsensä hyväksi.

 Miksi sitten elämässä on välillä vaikea löytää motivaatiota tehdä joitain asioita tai saada muutosta aikaan? Miksi usein omasta terveydestä huolehtimiseen on vaikea löytää motivaatiota? Liikunnan lisääminen ja terveellisesti syöminen tuntuu vaikealta ja tuntuu siltä, että joutuu luopumaan kaikesta kivasta ja mukavasta. Usein kyse on siitä, että emme ole yksinkertaisesti OPPINEET motivoimaan itseämme omalla luonnollisella tavallamme.

Itseään voi oppia hyvinkin helposti motivoimaan ja sitä kautta nostaa elämänsä seuraavalle tasolle helposti ja vaivattomasti. Ensin on kuitenkin tärkeää esittää itselleen muutamia kysymyksiä siitä, että kuka minä olen nyt ja mitä minä oikein haluan? Mitä minä TODELLA haluan?

Mieli usein haluaa omituisia asioita ja pyrkii vertailemaan muihin. Mieli on usein se joka on epävarma ja jolla on huono itsetunto. Siksi olisikin varsin tärkeää oppia kuulemaan omaa sydäntä.

Sydäntä kuuntelemalla ja siitä käsin toimimalla saa selkeämpiä vastauksia siitä että kuka olet ja mitä todella haluat. Sen avulla saat huomattavan helposti motivoitua itseäsi ja muutettua elämääsi enemmän oman näköiseksesi ja syvemmin tyydyttäväksi, kehoa terveemmäksi ja mieltä valoisammaksi.

Lue kokonaan »

Elämäni Kunnossa kevät Juhla

Lisätty 16.06.2016